Het is zover!!!
Door: Annemarie
Blijf op de hoogte en volg Annemarie
14 November 2007 | Nederland, Boskoop
Vandaag is het eindelijk zover, onze reis naar de caribbean voor Coastal Globe! Samen met Suus ga ik voor bijna een half jaar stranden in kaart brengen en onderzoek doen voor ons afstuderen.
Ik heb er echt enorm veel zin in en zal jullie allemaal op de hoogte houden via deze site.
Iedereen nog hartelijk bedankt voor de lieve smsjes, telefoontjes, kaartjes en cadeautjes!
Jullie horen weer van me, maar nu moet ik mijn vliegtuig gaan halen, dus ga gauw stoppen!
Heel veel liefs van An.
14 November 2007 - 11:31
Do:
He An
heel veel plezier en succes uiteraard!
groetjes -
14 November 2007 - 12:17
Suuz:
lieve ann!!!!!!!!!!!!!
ik ga je missen:(! heel veel plezier en have fun!! ik weet hoe het daar is! geloof me:) waanzinnig, dit wordt een waanzinnige tijd!! ik heb enorm veel heimwee maar zal er komende tijd ook nog wel komen, misschien vlieg ik wel via sint maarten:) hahaha! we houden contact meisje!!
dikke kus knffl -
14 November 2007 - 12:52
Alda En Fred:
Reken maar dat we je volgen!! Heel heel veel veel plezier. Niets doen wat je ouwe oom en tante ook niet zouden doen hè? -
14 November 2007 - 14:03
Anneke En Chiel:
Hoi hoi
heel!!!!!!!!!!!!!! veel!!!!!!!!!!!!!
plezier
we houden contact en zullen je zeker missen,maar ach een half jaar is zo om toch,dat zeggen we altijd tegen elkaar,
veel liefs van ons allemaal -
14 November 2007 - 20:07
Amber:
Heej Annemarie!
Ik wens je veel plezier de komende tijd. Geniet ervan want het is om voor je het weet. Ik ga je zeker volgen.
xx amber -
14 November 2007 - 22:07
Nicolet:
Lieve Ann,
Heel veel plezier en succes daar! Ik hoop echt dat het allemaal gaat lukken. Ik volg je via deze site. Geniet ervan,voor je het weet zit je weer hier!
Veel liefs Nicolet -
15 November 2007 - 10:40
Alex:
Hoi Annemarie,
Veel plezier in het warme gedeelte van de wereld. Kijk uit dat je niet verbrand!
Groetjes aan Suus.
Mvg Alex, -
15 November 2007 - 12:40
Linda :
Lieve an,
Super zeg, het grote avontuur is nu echt begonnen!! Ik heb wel aan je gedacht hoor 14 nov., zelfs geprobeerd te sms'en, haha. Dit ging helaas niet. Geniet ervan en ik ga je natuurlijk volgen. Heel veel plezier en een dikke kus ps: groetjes van Bart -
15 November 2007 - 13:37
Carina :
Lieve An,
Ik hoop dat je het heel erg naar je zin gaat hebben, het is weer een ervaring die niemand je afpakt. Geniet ervan!!!
Kus van ons viertjes -
15 November 2007 - 19:05
Sandra:
Hey An,
Nogmaals heel veel plezier daar! en geniet ervan!
Liefs Kus San -
16 November 2007 - 20:09
Mapa:
Lieve An,
Gelukkig dat jullie rugzakken er zijn, was natuurlijk niet leuk om zo aan te komen.Het zal de laatste tegenvaller wel niet zijn op zo'n reis. Het is wel heel stilletjes thuis. Donderdag
begaf mijn wasmachine het,gelukkig heb ik voor jou nog alles kunnen wassen. Volgende week komen ze pas voor de reparatie, maar gelukkig is de grootste vervuiler op reis!!!
Lieverd geniet van alles, het zal best wel even wennen zijn.
Dikke kus en groetjes aan Suuz.Pama
17 November 2007 - 19:59
Tante Aaltje:
Zo, wereldreizigster! Het eerste avontuur met de koffers zit er al op! Je moeder is volgens Fred flink 'van de leg' maar als we weten dat jij je draai hebt, dan tellen we gewoon af. Maak er wat van meissie en alhoewel ik Suus niet ken, doe haar ook de hartelijke groeten en veel succes met de opdrachten. Is zeker heel wat anders dan de Zeeuwse kust hè? Hier veel zon maar slechts een graad of 6.
Liefs Alda -
18 November 2007 - 10:49
Je Zussie!:
Ha lieve an,
Wat een toestand met de koffers, maar ja dat hoort echt bij het avontuur! Gelukkig is het weer snel goed gekomen zodat jullie in je nieuwe bedrijfsoutfit rond kunnen flitsen..
Is wel wennen hè die temperaturen. Weet nog dat ik de eerste dag in bangkok dacht waar ben ik aan begonnen!?! Maar na 2 weken ben je best gewend hoor!
Ook mama moet nog een beetje wennen, maar wij zullen haar wel opvangen ;-)
Hebben jullie verder al leuke dingen gedaan/meegemaakt?
Hier nu 6 graden wel zonnetje en straks even lekker hardlopen.Tomaat kijkt al snakkend uit het raam om naar buiten te gaan, maar die moet nog 2 weekjes wachten.
Ik heb as. woensdag selectiegesprek met de hoofdopleider GZ, ook spannend.
Meis, geniet er super van, we zijn benieuwd na je verhalen, ik zal je ook gewoon mailen,
Dikke dikke kus van Eef en Vin, en een poot van Tomaat (ook aan Suus).
20 November 2007 - 20:22
Linda:
He An,
Ik begrijp dat jullie bagage niet gelijk was aangekomen, dat is echt flink balen geweest! Heb je het verder wel naar je zin? Ik heb jou email-adres niet, maar vind het wel leuk om ook 'gewoon' te mailen. Wil je deze even aan me door mailen? nou een hele dikke kus -
21 November 2007 - 11:01
Daan En Ylze:
ha annemarie,
bevalt het leven op de mooie eilanden? Wij zijn erg jaloers, want het is hier slecht weer! 't regent en het is koud. Heel veel plezier de komende tijd en we gaan je volgen.
liefs daan en ylze -
26 November 2007 - 17:14
Rianne Vink:
Hoi Ann,
Hoe is het met je alles goed?Bedankt voor je smsje voor mijn verjaardag.Echt hartstikke leuk.We missen je wel hoor!!!!!
Hoop gauw wat van je te horen.En uit kijken he'
Dikke kus Rianne.